Algemene voorwaarden

Zie ook onze Privacyverklaring hier: Privacyverklaring

Betalings- en leveringsvoorwaarden

Door het plaatsen van uw bestelling via het bestelformulier in onze website, geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de betalings- en/of leveringsvoorwaarden. Bib-and-Tucker heeft het recht haar de betalings- en/of leveringsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Betaalopdrachten voor de bank- en giro instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht (dan wel machtiging) tot betaling geeft. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u Bib-and-Tucker hiervan  binnen 24-uur op de hoogte te stellen. Van een geplaatste bestelling verstrekt Bib-and-Tucker per e-mail een bestelbevestiging.

Eventuele onjuistheden van door Bib-and-Tucker aan u vermelde gegevens moeten direct door u aan Bib-and-Tucker worden gemeld. Klachten dient u zo snel mogelijk aan Bib-and-Tucker te melden.

Leveringstermijn
De meeste artikelen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar en worden, mits op voorraad, binnen 3 werkdagen verzonden per PostNL/koerier. Als een artikel niet voorradig is, dan krijgt u daarvan bericht. Indien een product niet bij ons voorradig is, wordt het bestelde normaliter binnen 10 werkdagen verzonden, mits bij de leverancier voorradig. Uw bestelling wordt verzonden zodra de betaling bij ons binnen is.

De kosten van een eventuele retourzending zijn voor u.

Minimum bestelbedrag
Bib-and-Tucker hanteert geen minimum bestelbedrag.

Gegarandeerde prijs
De prijzen gelden alleen bij bestellingen uit deze webshop. Bib-and-Tucker garandeert dat de prijzen via haar website-presentatie altijd gelijkmatig zijn aan de werkelijke prijzen tenzij onvoorziene wettelijke maatregelen  dit noodzakelijk maken. Voor de gevolgen van monitor-, disk-, browser- of providerfouten kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Overeenkomst
De overeenkomst tussen Bib-and-Tucker en u komt tot stand op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst op de website van Bib-and-Tucker en u de bestelbevestiging op het door u opgegeven e-mail adres heeft ontvangen.

Bewijs van opdrachten/ elektronische communicatie
De administratie van Bib-and-Tucker geldt, behoudens het tegenbewijs, als bewijs van de door u aan Bib-and-Tucker verstrekte opdrachten en gedane betalingen en van door  Bib-and-Tucker verrichte leveringen. Bib-and-Tucker erkent dat elektronische communicatie als bewijs kan dienen. Door het accepteren van de voorwaarden erkent u dit eveneens.

Verzendkosten
Bib-and Tucker hanteert PostNL verzendkosten

Brievenbus enveloppe 0-2 kg € 4,25
Pakket NL 0-10 kg € 7,00
Pakket NL 10-30 kg € 12,20
Pakket EU 0-2 kg € 10,50
Pakket EU 2-5 kg € 19,50
Pakket EU 5-10 kg € 25,50
Pakket EU 10-20 kg € 34,10

Wilt u iets terugsturen, dan zijn de verzendkosten voor uw rekening.

Omruilingen zien wij als nieuwe bestellingen, hierover berekenen wij opnieuw verzendkosten.

Garantie
Bib-and-Tucker garandeert dat elk door haar geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan artikelen, dan dient u direct contact op te nemen met Bib-and-Tucker.

Betaling
Betalen vooraf: u stort het totaalbedrag op rekeningnr.: NL26INGB0000733648 t.n.v. Bib-and-Tucker te Eindhoven o.v.v. bestelnummer en uw naam
Rembours: Bib-and-Tucker geeft geen mogelijkheid tot het betalen onder rembours.

Zodra uw betaling door ons ontvangen is, wordt uw pakket verzonden.